jueves, 22 de octubre de 2015

La Rampa en perill! Aturem el desallotjament!‏

Tras 4 años de okupación y cuando estamos a punto de celebrar los 10 años de taller biciosxs nos llega al csa la rampa una nueva amenaza de desalojo. Más que nunca os pedimos que nos ayudeis a demostrar que juntxs lo podemos todo y que nunca podrán desalojar nuestras ideas. Cosas que podeis hacer:
- ayudarnos con la difusión;
- adheriros como colectivo, asociación, entidad... al comunicado en defensa de la rampa;
- mandarnos una foto, video, montaje, trabajo artístico...de vuestro grupo musical, individuales, familiares, en bici... en apoyo a la rampa y/o al taller...
- estar atentxs a futuras convocatorias;

Os dejo el comunicado y el llamamiento a enviar fotos... que aunque se centre en grupos musicales, ya que ha sido uno de los pilares de la rampa junto al taller de bicis, repito que está abierto a individualidades, ciclistas, familias, obras artísticas... Mil gracias por adelantado.

Aturem el desallotjament de La Rampa!
Okupat i en funcionament des que el 15 d’octubre de 2011 vam prendre els carrers i vam decidir passar de la indignació a l’acció, el Centre Social Autogestionat La Rampa es troba ara en perill de desallotjament.
L’Edifici 15-O, ubicat al barri de Verdum de Barcelona i rebatejat fa més d’un any com a CSA La Rampa, és un projecte assembleari i autogestionat que funciona basant-se en els valors de respecte, suport mutu, antisexisme, antiracisme i antiespecisme. A més a més, els pisos superiors allotgen una iniciativa de vivenda social per famílies precàries que també es troba en perill, tot i que forma part d’un procès judicial independent.
Entre les moltes activitats que s’hi han dut a terme durant aquest temps destaca el Taller d’auto reparació de bicicletes Biciosxs, que porta més de 9 anys obert al barri, que compta amb un ampli suport veïnal i associatiu i que ja ha sigut desallotjat anteriorment de dos espais que avui dia continuen buits i abandonats. A més, l’espai musical de la La Rampa ha allotjat concerts solidaris amb infinitat de causes i ha rebut la visita de desenes de bandes internacionals.
El passat 21 de juliol l’empresa propietària de l’espai, dedicada a l’especulació immobiliària i actualment en bancarrota, Attikon Heritage SL, va perdre un judici sobre execució hipotecària davant de Caja Rural.
La conseqüència immediata d’això és que el pròxim dia 6 de novembre l’espai on s’ubica La Rampa sortirà a subhasta, convertint-se de nou en carronya pels especuladors i donant-nos un marge escàs de temps abans que es faci efectiu el desallotjament.
Des de l’assemblea del Centre Social així com des de les moltes persones que fem servir i estimem aquest projecte volem enviar un missatge molt clar: no permetrem que ens facin fora per deixar un altre espai mort en un barri que ja està fart d’especulació, de desnonaments i d’edificis tapiats.
La Rampa i Biciosxs es queden al barri!
Estigueu atentes a les properes convocatòries!

Si pertanys a un col·lectiu, associació o entitat i vols explicitar el teu suport, envia’ns un mail csalarampa@riseup.net
https://csalarampa.noblogs.org/resistencia/


..

#LaRampaEsQueda
Com bé sabreu, el CSA La Rampa es troba en perill de desallotjament. Volem impulsar una campanya de suport. Com que bàsicament ha servit de lloc de trobada musical, proposem a les bandes, col·lectius i individualitats que hi hagin tocat, muntat un concert o assistit a fer-se una foto o video mostrant el seu suport.
Tot i això, qualsevol altre mostra de solidaritat és benvinguda!
———————————————————————————–
#LaRampaSeQueda
Como bien sabriéis, el CSA La Rampa se encuentra en peligro de desalojo. Queremos impulsar una campaña de apoyo. Como básicamente ha servido de sitio de encuentro musical, proponemos que las bandas, colectivos o individualidades que hayan tocado allí, montado un concierto o asistido a hacerse una foto o vídeo mostrando su apoyo.
Pese a eso, cualquier muestra de solidaridad será bienvenida!
———————————————————————————–
#LaRampaLives
As you know, La Rampa social center is in danger of eviction. We want to start a support campaign. As it basically has been a place of musical gathering, we encourage the bands, collectives and individualities who have played there, set up a show or assisted in one to take a photo or video showing its support.
Anyway, any kind of solidarity it will be useful!

No hay comentarios:

Publicar un comentario